Armutlu Rokforlu Kanepe Tarifi

MALZEMELER

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1,5 su bardağı küp şeklinde doğranmış armut

2 yemek kaşığı toz şeker

2 yemek kaşığı ufalanmış ceviz

1 su bardağı ufalanmış rokfor peyniri

5-6 yaprak makasla ince kesilmiş ada çayı

5 dilim koyu renk çavdar ekmeği

TARİFİ

Teflon tavaya zeytin yağını koyun, armutları ilave ederek ara sıra karıştırarak 5 dakika pişirin. Şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin. Cevizi ilave edin. Armutlar yumuşayınca ocaktan alıp soğumaya bırakın. Armutlara rokfor peynirini ve ada çayı yapraklarını ekleyin. Ekmekleri küçük kareler şeklinde ya da kalıp yardımıyla kesin ve hazırladığınız karışımı ekmeklerin üzerilerine sürüp servis yapın.

 

armutlurokforlukanepe2 çantamodelleri.biz  Armutlu Rokforlu Kanepe Tarifi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>