Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

 cam fistikli ispanak kavurma cantamodelleri.biz  300x225 Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

Hazırlama süresi: 30 dakika

Pişirme süresi: 25 dakika

4 kişilik

Malzemeler:

1 kg ıspanak

200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)

3 yemek kaşığı zeytinyağı

2 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Tuz

Yapılışı:

Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün. Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı ı dakika soteleyip tuz ekleyin. Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın. Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>