DOMATESLİ KANEPE

Servis: 6 kişilik

MALZEMELER

4 domates

100 gr. tulum peyniri

6 dilim esmer ekmek

1 tatlı kaşığı kekik

1 çay kaşığı kırmızı pul biber

1 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

DOMATESLİ KANEPE DOMATESLİ KANEPE

cantamodelleri.biz.tr

YAPILIŞI

Ekmekleri fırın ızgarasında kızartıp üzerini zeytinyağı ile hafifçe yağlayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde kesin. Tulum peynirini çatal yardımıyla ezin. Derin bir kasede domates, tulum peyniri, kekik, zeytinyağı, kırmızı pul biber ve tuzu harmanlayın. Hazırladığınız karışımı daha önceden kızarttığınız ekmeklerin üzerine paylaştırıp servis yapın.

Afiyet olsun.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>