DOMATESLİ KANEPE

Servis: 6 kişilik

MALZEMELER

4 domates

100 gr. tulum peyniri

6 dilim esmer ekmek

1 tatlı kaşığı kekik

1 çay kaşığı kırmızı pul biber

1 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

cantamodelleri.biz.tr
cantamodelleri.biz.tr

YAPILIŞI

Ekmekleri fırın ızgarasında kızartıp üzerini zeytinyağı ile hafifçe yağlayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde kesin. Tulum peynirini çatal yardımıyla ezin. Derin bir kasede domates, tulum peyniri, kekik, zeytinyağı, kırmızı pul biber ve tuzu harmanlayın. Hazırladığınız karışımı daha önceden kızarttığınız ekmeklerin üzerine paylaştırıp servis yapın.

Afiyet olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir