KAKOLU TOP TATLI TARİFİ

MALZEMELER

* 2 Paket pedibör bisgüvi

* 1 bardak süt

* 2 Yemek kaşığı kako

* 4 Yemek kaşığı pudra şekeri

* 125 Gıram margarin

* 1 vanilya

* Ceviz veya fındık

ÇİKOLATA SOSU

* 1 Bardak süt

* 1 Çay bardağı kako

* 1 Fincan şeker

* 1-5 kaşığı mısır nişastası

YAPILIŞI – Derin bir kabın içine bisgüvilerl kırın cok büyük olmasın , 1 bardak sütü ekleyin , 2 yemek kaşığı kako yu ekleyin, 4 yemek kaşığı pudra şekerini , vanilyayı ve margaini eritin koyun , cevizlerin rondodan geçirin ekleyin ve karıştırın , elinizde yuvarlayarak top halinde yapın tabağınuza dizin , bitince dolaba soğuması için bırakın.

ÇİKOLATA SOSU YAPILIŞI- Orta boy cezveye 1 bardak sütü , 1 çay bardağı kako yu , 1 fincan şekeri ve 1-5 kaşık nişastayı ekleyin aca koyun karıştırın koyulaşınca altını kapatın , yaptığınız top tatlıların üstüne dökün servisedin . AFFİYETTOLSUN.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>