Kiremitte Palamut

 

Hazırlama süresi: 10 dakika

Pişirme süresi: 20 dakika

2 kişilik

Malzemeler:

2 palamut

2 diş sarımsak

2 domates

2 sivri biber

100 gr tereyağı

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 çay kaşığı soya sosu

Çeyrek demet maydanoz

Tuz, beyaz biber

Yapılışı:

Balıkları temizleyin. Zeytinyağı ile tereyağını güveç kabına alın. Balığı güvece yerleştirin. İnce doğradığınız sarımsak, kabuklarını soyup doğradığınız domates ile biberleri üzerine ilave edin. Tuz, beyaz biber, soya sosunu ekleyip fırında pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>