Pazılı Lagos Fileto

pazılılagosfileto pazılılagosfileto1

Hazırlama süresi: 15 dakika

Pişirme süresi: 15 dakika

1 kişilik

Malzemeler:

150 gr fileto lagos

1 çay bardağı ayçiçek yağı

70 gr pazı

1 soğan

2 diş sarımsak

15 gr tereyağı

1 yemek kaşığı krema

Yarım çay kaşığı safran

2 patates

2 kiraz domates

1 küçük pancar

Tuz, karabiber, limon suyu

Yapılışı:

Derisi ve kılçıkları temizlenmiş lagos filetoları, ayçiçek yağında tuz ve karabiber ile tatlandırıp, orta hararetli teflon tavada pişirin. Soğanları ince kıyın. Tereyağı ilave edip karıştırın. Lagos filetoları ile diğer hazırladıklarınızı servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız sosu döküp servis yapın.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir