Soğan Çorbası

 

Hazırlama süresi: 15 dakika

Pişirme süresi: 20 dakika

4 kişilik

Malzemeler:

5 soğan

60 gr tereyağı

1.5 litre et suyu

Tuz, karabiber

Yapılışı:

Soğanın kabuklarını soyup piyazlık doğrayın. Et suyunu kaynatın. Tereyağını eritip soğanı karamel rengi oluncaya kadar kavurun. Sıcak et suyunu soğanlara ilave edin ve 20 dakika kaynatın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Çorbayı kaselere paylaştırın. Sıcak servis yapın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>